Selecteer een pagina

Over ons

Bij Garage AMCS kan u rekenen op een jarenlange ervaring! Bij ons staat kwaliteit en service voorop. Zaakvoerders Marc en Roel staan u graag te woord voor al uw vragen. Of het nu gaat om vragen over een nieuwe of occasie wagen of vragen omtrent een herstelling. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in Citroën. Hierdoor kennen wij uw nieuwe of oude wagen van binnen en van buiten!

Ons team wordt voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken wat betreft onderhoud en reparaties/herstellingen.

Om uw mobiliteit tijdens de onderhoudsbeurten te garanderen kan u beroep doen op één van onze vervangwagens of (binnenkort) onze leenfietsen.

Onze troeven

 

  • Jarenlange ervaring (meer dan 35jaar)
  • Bijgeschoold personeel
  • Steeds vervangvoertuig beschikbaar
  • Ruime openingsuren, zelfs op zaterdag
  • Grote voorraad wisselstukken

Verkoop

U kan de meest recente modellen vinden in onze showroom. Kom gerust langs en wij maken een gepersonaliseerde offerte voor U op uw maat en budget. Financieringen zijn tevens mogelijk, hiervoor werken wij samen met PSA Finance.

Overname van uw oude wagen?

Geen enkel probleem! Kom met uw wagen langs en wij geven direct onze beste prijs voor uw wagen.

Naverkoop

Herstellingen en onderhoud

U kan bij ons terecht voor alle herstellingen en onderhoud van uw Citroën wagen. Wij werken met originele onderdelen zodat uw wagen altijd in tiptop conditie verkeerd. U rijdt niet met een Citroën? Geen enkel probleem, deze service leveren wij voor alle merken!

Carrosserie

Schade aan het koetswerk, of het nu gaat om een lichte of een zware klap, bij ons kan u rekenen op originele onderdelen en een vlotte afhandeling met de verzekeringsexpert. Wij zijn erkend hersteller voor de meeste verzekeringen. U kan ook bij ons terecht voor herstelling of vervanging van een voorruit.

Magazijn en accessoires

Wij beschikken over een uitgebreid magazijn waar de meest courante onderdelen op voorraad zijn. Wilt u graag uw auto personaliseren? Voor alle modellen is er een ruim assortiment accessoires aanwezig. Zoals matten, trekhaken, spatlappen, spoilers, velgen, radio’s en veel meer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw wagen.

Omdat service belangrijk is!